Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дарта Вейдера зареєстровано кандидатом в мери Києва

Четвер, 1 травня 2014, 14:06

Київська міська територіальна виборча комісія зареєструвала кандидатами на посаду мера Володимира Бондаренка, автогонщика Олексія Мочанова і представника Інтернет-партії Дарта Вейдера.

"Він (Дарт Вейдер - ред.) приніс всі документи в установленому порядку і був зареєстрований", - зазначають у тервиборчкомі.

Також Київський тервиборчком зареєстрував партійні списки кандидатів у депутати Київради від ВО "Батьківщина", який очолив Бондаренко; партії УДАР, який очолив лідер партії Віталій Кличко, раніше зареєстрований кандидатом у мери.

Партійний список Європейської партії України, який також зареєстрував тервиборчком, очолив лідер партії Микола Катеринчук, що одночасно балотується в мери.

Тервиборчком зареєстрував партійні списки партії "Демократи" (Демократична партія) на чолі з Мочановим, який також балотується в мери столиці; Національної демократичної партії України; Слов'янської партії.

Згідно з календарним планом, 30 травня завершився термін подачі документів для реєстрації кандидатів у мери і депутати Київради, в четвер завершується термін реєстрації, і тервиборчком не пізніше 3 травня має оприлюднити всі рішення про реєстрацію кандидатів.

Вибори Київського міського голови і депутатів Київради пройдуть в один день з виборами президента України - 25 травня.

Депутати до Київради обираються за змішаною системою - по 60 у мажоритарних округах і за партійними списками.

Інтерфакс-УкраїнаУкраїнські новини

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування