Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аваков: АТО триває, місто оточили, рух обмежать

П'ятниця, 2 травня 2014, 08:51

У межах Слов'янська 9 блокпостів терористів взято під контроль, терористи відкрили вогонь проти української сторони із застосуванням важкого озброєння, гранатометів і ПЗРК, є загиблий і поранені.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава МВС Арсен Аваков.

За його даними, Слов'янськ узятий в щільне кільце.

Залізничне сполучення в зоні АТО буде перекрито протягом найближчої години, рух по дорогах у районі Слов'янська обмежать до мінімуму.

"Йде справжній бій з професійними найманцями. Терористи не гребують вести вогонь, ховаючись за мирними мешканцями Слов'янська, з житлових багатоквартирних будинків", - заявив Аваков.

Також він попросив жителів Слов'янська і Краматорська не виходити на вулиці і бути обережними біля вікон.

"Ми разом з міністром оборони і командувачем Нацгвардії тут", - додав він.

"Наші цілі АТО і одночасно вимоги до терористів прості: звільнити заручників, скласти зброю і звільнити адміністративні будівлі, відновити нормальне функціонування міської инфраструктуры", - додав Аваков.

"Українська влада готова амністувати учасників громадянського протистояння і захоплення адміністративних будівель, які не вчиняли тяжких насильницьких злочинів. Ми готові вести переговори з протестуючими і їх представниками. Але терористам і збройним сепаратистам - тільки невідворотне відплата", - заявив Аваков.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування