Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Залізниця через бойовиків змінює маршрути і скасовує поїзди на Донбасі

Понеділок, 5 травня 2014, 12:12

14 пар пасажирських поїздів формування Донецької залізниці змінили маршрут прямування, скасовано 2 пари пасажирських поїздів формування Південної залізниці, 29 пар приміських поїздів скасовані і 9 пар змінили маршрут прямування.

Про це йдеться у повідомленні Донецької залізниці, пишуть "Новини Луганська".

Потяги з Луганська формуванням Донецької залізниці, які слідували через Слов'янськ, тепер рухаються за зміненим маршрутом.

Станом на 5 травня, закрито рух на ділянці "Лозова - Слов'янськ - Дружківка" і "Форпостная - Красний Лиман" у напрямках "Букино - Ізюм - Харків" і "Стежка - Куп'янськ".

При плануванні поїздки пасажирам радять звертатися за уточнюючої інформацією в залізничні каси та довідкові служби вокзалів для уточнення маршруту і графіка руху поїздів.

Пасажирам, які звернулися в залізничні каси з приводу повернення квитків на потяги, які змінили маршрут, виплата здійснюється в повному обсязі без утримання штрафних санкцій та комісійних зборів.

Через Слов'янськ слідували 2 з 3 поїздів сполученням "Київ - Луганськ".

Як відомо, з 2 травня відсутня напруга в контактній мережі на ділянці "Лозова - Слов'янськ - Дружківка", не працює пост електричної централізації на станції Слов'янськ та вокзал Слов'янськ, заблоковані шляхи на станції Форпостная.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...