Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Севастополі готують розправу прихильникам України

Вівторок, 6 травня 2014, 09:49

У Севастополі готують розправу проукраїнськи налаштованим жителям: на інтернет-форумах публікують імена й адреси тих, кого пропонують убивати.

Про це повідомляє "Громадське радіо" на своїй Facebook-сторінці, щоб попередити кримчан і владу, аби уникнути жертв. 

Так, на "Севастопольському політфорумі" обговорюють, кого будуть убивати, публікуючи прізвища й адреси "українських активістів Севастополя". 

Усе це супроводжують образливими фразами і погрозами: "Жалійтеся, тварі, в ООН. Ми всіх фашистів поховаємо"; "за голодомор і всякі там заходи біля пам. Шевченку і т.д." або "рагуль у вишиванці".

Скрін-шот із севастопольського форуму - від "Громадське радіо"


"Громадське радіо" цитує й такий запис: "Наближається 9-е Травня. Одна з найважливіших дат нашої історії. Традиційно вся фашистська бандерівська сволота буде банитися. Але є одне маленьке доповнення. Ми приймаємо адреси й телефони виродків, які співчувають правому сектору й укронацикам, які живуть у Севастополі й у Криму. У приват плзз. Бійтеся укропідори, тікайте, тварі, до всіх прийдемо! Хоча… викладайте тут адреси цих укровиробків". 

Медіа-ресурс закликає представників самопроголошеної кримської влади та впливових у Криму людей попередити насильство над людьми:  

"Панове Чалий, Аксьонов, пані Поклонська – ви можете це зробити! Політики Медведчук, Царьов, Симоненко, публіцисти Равреба, Вершинін, Шарій, Корнілов, Чаленко, Бердник - до вашого голосу учасники цього форуму можуть дослухатися! Російські журналісти – Ольшанський, Азар, Кашин, Дм. Кисельов! Церква православна!".

"Усі, для кого справедливість і людяність важливіші за сліпу скаженість, – зупиніть трагедію, яка насувається! Збережіть людські життя", - закликає "Громадське радіо". 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування