Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У центрі Маріуполя горять шини, біля військової частини чути постріли

Вівторок, 6 травня 2014, 20:52

Центральна вулиця Маріуполя, проспект Леніна, перекритий, біля захопленого міськради горять шини.

Про це повідомляє сайт 0629 з посиланням на очевидців.

За даними порталу, в районі військової бази біля Маріупольського аеропорту сталася перестрілка. Тут люди в чорному і камуфляжі обстріляли кілька автомобілів. Одному з них, "Волзі", прострелили радіатор. Також постраждали декілька мікроавтобусів.

У центрі міста знову чути звук сирени. На перетині пр. Леніна та вул. Казанцева знову горять покришки автомобілів. Дим дуже густий і його видно за кілька кілометрів.

 
 
 

З боку Будинку зв'язку пр. Леніна перекритий тролейбусом, який стоїть поперек дороги. Біля міськради з боку ін. Нахімова горять шини.

 

Рух транспорту на пр. Металургів в районі підземного переходу також перекрито тролейбусом. Неподалік лежить ряд автомобільних шин, але він не горить.

21:58. Журналіст Микола Ревченко, який перебуває на місце події в ефірі hromadske.tv заявив, що бойовики покинули міськраду у Маріуполі. "Є інформація, що проводиться антитерористична операція", - додав він, зазначивши, що сепаратисти полишили будівлю самі.

"Наскільки я розумію, проводяться локальні антитерористичні операції, помічені люди у чорному одязі (українські силовики)", - сказав він.

За його словами сепаратисти намагалися напасти сили АТО біля агробази по вулиці Окружній на в'їзді в місто, їм дали відсіч, деяких захоплили в полон.

Сайт 0629 повідомляє, що на трасі Маріуполь-Ялта, в районі другого спуску в пос.Мелекино виставлений блок-пост, де знаходяться люди без розпізнавальних знаків. Співробітників міліції поряд немає.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування