Путін заявив, що Росія відвела свої війська від українського кордону

Середа, 7 травня 2014, 17:34

Президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія відвела свої війська від кордону з Україною, тепер вони знаходяться там, де проходять регулярні навчання.

Про це, як повідомляє РИА Новости, він сказав на прес-конференції за підсумками зустрічі зі своїм швейцарським колегою, діючим головою ОБСЄ Дідьє Буркхальтером.

"Нам весь час говорили, що турбують наші війська біля українського кордону, ми їх відвели, вони знаходяться сьогодні не на українському кордоні, а в місцях, де проводять свої регулярні навчання на полігоні", - сказав Путін.

"Це легко перевіряється за допомогою сьогоднішніх сучасних засобів розвідки, в тому числі з космосу все видно", - зазначив президент РФ.

Нагадаємо, що у Москві тривалий час заперечували скупчення значних сил на українсько-російському кордоні, потім говорили про проведення навчань, а пізніше прямо погрожували Києву введенням "миротворчого" контингенту на схід України.

Згідно з оцінками НАТО, чисельність російських військ біля кордону з Україною становить близько 40 тисяч осіб, їх підтримує авіація, артилерія і танки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...