Невідомі обстріляли прокуратуру в Сєвєродонецьку, назвалися Правим сектором

Середа, 7 травня 2014, 22:38

У середу ввечері невідомі обстріляли будівлю прокуратури в Сєвєродонецьку.

Про це повідомляє журналіст Дмитро Тимчук.

"За оперативними даними групи "Інформаційне Спротив", близько 20.30 у г.Северодонецке було обстріляно будівлю прокуратури. Обстріл був демонстративно проведений невідомими громадянами, які почали представлятися "Правим сектором", - пише він у своєму Facebook.

За даними Тимчука, провокатори представляють групу екстремістів з більш ніж 100 осіб, які прибули сьогодні в місто. "Найближчим часом не виключаються більш масштабні провокації з їх участю", - зазначає він.

При цьому портал "Восточный вариант" з посиланням на прес-службу Луганського обласного відділення Комітету виборців України заявляє, що сепаратисти захопили будівлю прокуратури.

"Захоплення пройшов тихо. Приїхали люди з автоматами, зайшли в будівлю і попросили всіх вийти", - стверджують журналісти.

"Приблизно в 19 годин десяток людей у чорній формі з георгіївськими стрічками і автоматами штурмували офіс фірми, розташовану в районі магазину „Майстер" (вулиця Донецька). Власником якої є активіст евромайдана Тарас Потоку. Стріляли з автоматів в повітря. У міліції про цих випадках знають. Кажуть, що направили оперативно-слідчу групу", - додають у ЛОО КВУ.

Джерело відео: ТСН

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування