У Луганську - свято з прапорами неіснуючої республіки. На трасі розстріляли сім'ю

П'ятниця, 9 травня 2014, 11:37

У центрі Луганська, де проходив мітинг з нагоди Дня Перемоги, людям роздали прапори так званої "Луганської народної республіки".

Про це повідомив кореспондент Радіо Свобода.

Луганці побачили цей прапор вперше.

 

Усі фото - Радіо Свобода
 
 


Також дехто з людей тримає російські триколори та прапори кольору георгіївської стрічки. 
 
У натовпі видно лише один державний прапор України.
 
Цьогорічні заходи малочисельні. Влада Луганська вирішила відмовитися від залучення дітей, також скасовано традиційний святковий феєрверк.

Разом з тим, вночі біля прикордонного пункту "Должанський"  сталося вбивство.

Про це повідомила прес-служба Луганської міліції.

"Вночі о 2:15 до чергової частини обласної міліції надійшло повідомлення про те, що автодорозі М-03 сполученням Київ – Харків – Должанський сталося вбивство", - йдеться у повідомленні..

У ході проведення оперативних заходів працівниками міліції було знайдено два автомобіля – "Тайота Круізьор" чорного кольору, біля якого був труп мешканця міста Антрацит, та "Тайота Круізьор" червоного кольору, в якому знаходився труп його дружини.

Автомобілі були у районі селища Новоборовиці на відстані 10-15 км від прикордонного пункту "Должанський", - розповіли у міліції.

При огляді автомобілів виявлені численні відтвори від куль. До Свердловської міської лікарні госпіталізовано доньку потерпілих, - відзначили у прес-службі.

Постраждала 10-річна дівчинка, повідомляє Маркіян Халабала. "Батько та мати загинули, дочка з важким кульовим пораненням голови в реанімації", - написав він у Facebook.

Обстріляне авто
 
 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...