Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прикордонники пояснили, як ''Тигру'' Жириновського вдалося прорватися в Україну

П'ятниця, 9 травня 2014, 13:07

Броньований автомобіль ''Тигр'' зміг потрапити на територію України, оскільки його зустрічали близько 35 осіб, озброєних автоматами Калашникова, гранатометами та гранатами.

Про це йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

''7 травня до пункту пропуску "Ізварине", що на Луганщині, під’їхало 4 мікроавтобуси з близько 35 чоловіками, озброєними автоматами Калашникова, гранатометами та гранатами.

Ними було висунуто вимогу про зустріч броньованого автомобіля "Тигр" між пунктами пропуску України та Росії з метою начебто недопущення його захоплення представниками "Правого сектору'', - йдеться у повідомленні.

Склад зміни прикордонних нарядів було приведено до дій за командою "До бою".

Під час розмови з представниками групи прикордонники чітко дали зрозуміти, що озброєних осіб в пункт пропуску не допустять, а автомобіль буде пропущено тільки при наявності усіх законних підстав для перетинання ним державного кордону України.

''Близько 20:00 в пункт пропуску з території РФ заїхав автомобіль "Тигр", за кермом якого перебував громадянин України. Під час перевірки документів водію автомобіля було відмовлено в оформленні автомобіля через відсутність необхідних дозвільних документів на нього. Після цього водій, розуміючи, що законним шляхом йому не вдасться перетнути державний кордон рушив з місця та на високій швидкості зніс шлагбаум і , пробивши 4 колеса, наїхав на засіб примусової зупинки, однак все ж прорвався з пункту пропуску'', - зазначили в ДПСУ.

''Подальші дії прикордонного наряду почали блокувати озброєні чоловіки, які взяли "Тигр" в коло та прикривали його'', - зазначили у відомстві.

Також прикордонники додали, що останнім часом служба ДПСУ Луганської області 'все частіше зіштовхується з випадками агресивного перешкоджання службової діяльності з боку радикально налаштованих осіб''.

Як відомо, луганським сепаратистам доставили обіцяний Володимиром Жириновським джип "Тигр". Приймав "дарунок" лідер місцевих бойовиків Валерій Болотов. Український кордон машина перетнула незаконно з боями.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування