Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Маріуполі зібрали мітинг: звільнили мера, обрали "народного"

Неділя, 1 червня 2014, 14:39

У Маріуполі під стінами згорілої будівлі міськради пройшов мітинг, на якому прихильники терористичної ДНР проголосували за відставку чинного мера Юрія Хотлубея і обрання нового, "народного" - Олександра Фоменка.

Участь у мітингу взяли кілька сотень прихильників ДНР. Вони висловлювали протест чинному голові Юрію Хотлубею і вимагали його відставки.

В ході акції в учасників збирали підписи за відставку мера.

Прихильники ДНР тримали в руках плакати "Мир детям", "Детям право на жизнь", "Голос - Донбассу" та інші.

Під час мітингу організатори з імпровізованої сцени обговорювали з учасниками, чим ті незадоволені в діях Хотлубея і запропонували довірити "до виборів у вересні 2014 року" керівництво містом "народному мерові".

Активісти підтримали цю пропозицію, заявивши, що не мають жодних претензій до висунутою кандидатури та обрали "народним мером" Олександра Фоменка - екс- керівника комунального підприємства " Альянск Гіс".

 

"Є три пункти, які я обіцяю виконати - консолідація руху в ДНР, недопущення руйнування життєдіяльності міста та проведення виборів мера міста. Я обіцяю і клянуся, що зроблю все для міста і розумію, чим це обіцянка загрожує мені і моїй родині", - заявив Фоменко.

З 2 червня Фоменко має намір засідати в офісі ДНР і "вирішити питання по Хотлубею і депутатам міськради".

"Перше, що ми зробимо - створимо виконком міськради, а вже потім будемо вирішувати всі інші питання", - підкреслив Фоменко.

Зазначимо, на посаду "народного мера" також претендував представник маріупольського осередку КПУ Григорій Печеришний. 

0629, Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування