В ефірі LifeNews напад терористів став "наступом Нацгвардії"

Понеділок, 2 червня 2014, 11:20

Російський телеканал LifeNews подає атаку терористів на гарнізон прикордонної служби під Луганськом як "атаку Нацгвардії".

Про це йдеться в сюжеті каналу.

Російські "журналісти" заявили, що українські прикордонники "рано вранці другого червня відкрив вогонь по бійцях армії Південно-Сходу".

"Корреспондент" LifeNews сказав, що у нього є інформація, що "в Мирному (район Луганська - ред.) дислокується гарнізон прикордонної служби, а також контрактники, строковики, бійці Нацгвардії і бойовики "Правого сектора".

"Корреспонденту телеканалу слід було б знати, що по-перше, строковиків в Держприкордонслужбі немає вже більше 5 років. По-друге, прикордонники були б раді, якби поруч була допомога з тією ж Нацгвардії, однак вона відсутня", - обурилися в прес-службі ГПС.

Інформацію про те, що по українських прикордонниках стріляють снайпери, які ховаються в житлових будинках, "російський журналіст" подав так:

"У щілині між будинками боєць армії Південно-Сходу вів спостереження за діями противника через приціл снайперської гвинтівки. У нас на очах куля потрапила йому в голову".

Як відомо, близько 4 годин ранку 2 червня кілька сотень терористів почали атаку на гарнізон українських прикордонників, застосовуючи автомати, кулемети і гранатомети.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News