Єфремов думає, що на нього хочуть "повісити всіх собак"

Вівторок, 3 червня 2014, 13:31

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов не відчуває своєї провини за ситуація на Сході і запевняє, що не порушував закону.

Про це він заявив, відповідаючи у вівторок на питання про те, що прокуратура проводить розслідування, внаслідок якого його можуть позбавити недоторканості.

"Якщо мені пред'являть якісь факти, де я порушив закон, то я це визнаю. А поки що, я жодної провини за собою не відчуваю", - сказав лідер ПР.

Відео: Оксана Денисова, УП

Єфремов також вислови переконання, що нова влада притягає депутатів до відповідальності "за висловлення політичної позиції".

На уточнюючу репліку журналістів, що висловлювати позицію - це одне, а закликати до розколу країни – зовсім інше, Єфремов запевнив, що жодного разу до розколу не закликав.

"На мене можуть шукати що завгодно. Як робили це у 2005 та 2006 роках. Я лише висловлюю свою позицію. А якщо на мене хочуть повісити усіх собак, яких повісити неможливо, то "по бєспрєделу" це можна зробити", - сказав він.

Коментуючи ситуацію з виходом з фракції близько 20 депутатів, Єфремов висловив жаль, що ці люди обралися до парламенту від ПР, а тепер "визначатимуться з голосуванням самостійно".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування