Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Царьов заявив, що кримінальна справа не змінить його планів

Вівторок, 3 червня 2014, 15:06

Олег Царьов заявив, що зняття з нього недоторканності не вплине на його лінію поведінки.

"Це в жодному разі не дасть моїм противникам змінити мої погляди і плани. Я буду боротися з чинною владою і далі", - сказав він у коментарі "Громадському TV".

Царьов стверджує, що буде боротися так, щоб "уся територія України була звільнена від нацистської влади, від Донецька до Львова".

"Я від початку був проти Майдану… Я боровся з чинною владою виключно політичним шляхом… Мої слова викликали роздратування", - зазначив він, серед іншого.

На запитання, чи повернеться він в Україну, Царьов відповідати фактично відмовився.

"Я доволі часто буваю на Україні, тільки зараз це називається територія Донецької й Луганської республіки", - сказав лише він після того, як журналістка декілька разів повторила запитання.

Як відомо, 3 червня Верховна Рада 235 голосами позбавила Олега Царьова депутатської недоторканності. Згодом 226 нардепів підтримали початок кримінального провадження проти нього.

Як відомо, екс-"регіонал" Олег Царьов неодноразово закликав до руйнування державного суверенітету та територіальної цілісності України, а згодом відверто підтримав сепаратистів на Сході. Він очолив рух "Юго-Восток" і вносив застави за деяких сепаратистів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування