"Біс" на камеру розстріляв полонених, вимагає звільнити своїх

Четвер, 5 червня 2014, 14:50

В інтернеті з'явилося відеозвернення командуючого горлівськими терористами Ігоря Безлера, на якому він висуває ультиматум українській владі,  погрожуючи вбити полонених українських офіцерів.

Відео викладене під ніком Григорій Лепс, повідомляє сайт Gorlovka.ua.

"Хунта три дні тому захопила в полон мою людину. Ми вели переговори із приводу обміну на офіцерів української армії, СБУ й міліції. Три дні українська хунта відмовляється міняти офіцерів на ту, людину, яку вони захопили. У мене в полоні перебувають три полковники СБУ, три підполковники. На даний момент усі домовленості з українською стороною порушені", - заявив він.

"Я чекав три доби, але тепер я не маю часу більше чекати. Зараз будуть розстріляні пан Будик і пан Васющенко. Для пана Турчинова, Парубія й іншими: якщо через годину моя людина не буде звільнена, буде розстріляна друга двійка. Ще через 1,5 години третя двійка", - додав він.

"І так, поки не будуть розстріляні вісім офіцерів. Якщо українській армії й державі ці офіцери не потрібні, то мені вони тим паче не потрібні", - сказано в зверненні. 

У свою чергу депутат України Олег Ляшко в себе у Фейсбуку пише, що мова йде про звільнення жінки - агента ФСБ, яку українські спецслужби затримали напередодні. 

Очевидно, у відео мова йде про проукраїнського активіста Василя Будика, який був викрадений в Горлівці 2 травня.

Невідомо, чи є це відео постановочним.

Раніше повідомлялося, що Безлер розстріляв двох полонених начальників районної міліції. проте потім з'ясувалося, що вони живі, і їх випустили. А розстріл міг бать постановкою або були розстріляні інші полонені. Досі інформації про це немає.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...