В "Ізваріно" прикордонники готуються до бою

Субота, 7 червня 2014, 19:50

Терористи обстріляли управління Донецького прикордонного загону в Маріуполі.

Про це повідомив координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук.

"Обстріл похідний з підствольних гранатометів бойовиками, що під'їхали до управління на цивільному автомобілі. Внаслідок обстрілу троє прикордонників отримали легкі поранення", - зазначив Тимчук.

Також українським прикордонникам, які несуть службу у пункті пропуску "Ізварине" (Донецька область) терористами висунутий ультиматум з вимогою залишити пункт пропуску до 21:00 7 червня.

"У разі невиконання ультиматуму терористи обіцяють блокувати пункт пропуску і знищити особовий склад", - наголошується в повідомленні.

Разом з тим місцеві ЗМІ повідомляють, що у Маріуполі біля прикордонного закону прогримів вибух.

"Щойно біля прикордонного загону на вул. Гагаріна прогримів вибух. Поруч з частиною прикордонників перебувають снайпери", - пише 0629 з посиланням на очевидців. 

Пізніше Тимчук повідомив: ситуація навколо пункту пропуску "Ізварине" стабілізувалася, підстав вважати, що бойовики зможуть реалізувати свої погрози - немає.

Разом з тим самі прикордонники пункту пропуску "Ізварине" повідомили кореспонденту УП про те, що вони все ж готуються до бою і просять прислати їм підкріплення, оскільки їх на місці дислокації "дуже мало". 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування