Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під Верховною Радою побилися залишенці Майдану

Вівторок, 1 липня 2014, 16:25

Невідомі в балаклавах влаштували провокацію біля входу до комітетів Верховної Ради на Садовій 3а.

Як передає кореспондент "Української правди", станом на 16.00 на перехресті вулиці Грушевського та Садової пролунало кілька вибухів.

Пізніше очевидці повідомили, що кілька десятків людей в камуфляжі з палицями напали на представників "Самооборони Майдану", які перебували біля приміщення.

В результаті інциденту, двоє чоловіків отримали незначні ушкодження, допомога їм була надана на місці волонтерами та швидкою, яка під'їхала.

 Фото Оксани Денисової

Представники Самооборони Майдану звинувачують у провокації членів сотні "17+".

"Це тітушки, які видають себе за учасників Майдану. Вони влаштували провокації, для того щоб випустити депутатів, яких ми не випускаємо", заявив один із "самооборонців".

За словами очевидців, провокатори кинули в натовп кілька газових гранат. Також кореспондент УП чув звуки пострілу, схожого на зброю з гумовими кулями.

 Фото Оксани Денисової

Крім того біля входу до приміщення комітетів стоїть ящик із пляшками, схожими на заготовки під "коктейлі Молотова".

Як відомо, зранку у вівторок протестувальники, організовано підвезені до ВР на автобусах із чернігівськими номерами, перекрили перетин вулиць Грушевського та Шовковичної, завадивши при цьому руху транспорту.

Вони заблокували виходи з ВР, воліючи не випускати депутатів, щоб ті ухвалили закон про переведення валютних депозитів у гривню за низьким курсом.

В основному замість депутатів протестувальники нападали на журналістів та помічників депутатів. Декому з них пошкодили одяг.

За словами джерел "Української правди" у ВР, протестувальників звіз під Раду депутат Микола Рудьковський, який намагається таким чином "попіаритися перед майбутніми виборами".

Наразі сотні Майдану без балаклав вишикуватися перед входом до будівлі комітетів ВР. До них підтягується підкріплення.

Також на вулиці вишикувалися кілька колон міліціонерів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування