Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Терористи обстріляли "Довжанський", 9 прикордонників поранено

Четвер, 3 липня 2014, 11:32

Бойовики обстріляли з міномету український пункт пропуску "Довжанський" Луганської області, дев’ятеро прикордонників дістали поранення.

Про це повідомили в Державній прикордонній службі України.

З 4.45 до 5.15 четверга бойовики з далеких позицій здійснили мінометний обстріл пункту пропуску "Довжанський, повідомили у прес-службі відомства.

Наприкінці бойовики демонстративно здійснили кілька пострілів у бік російського пункту пропуску, додали в Держприкордонслужбі України.

У такий спосіб найманці намагаються дискредитувати українських військових та відновити контроль над втраченим об’єктом та ділянкою державного кордону.

Фото прес-служби ДПС 

Нагадаємо, що 1 липня підрозділами Збройних сил України та Державної прикордонної служби контроль за пунктом пропуску  "Довжанський" було відновлено.

Тоді в ході військової операції на протитанковій міні підірвався 1 БТР, 6 прикордонників отримали поранення.

Фото прес-служби ДПС 

У разі використання даних транспортних засобів небезпечні пастки мали уразити українських правоохоронців.Загалом саперами ЗС України на під’їзді до пункту пропуску було знешкоджено 15 вибухових пристроїв та понад 20 – безпосередньо у пункті пропуску. Частина вибухових пристроїв були з’єднані між собою, а також підведені до автомобілів, які знаходилися в пункті пропуску.

Як повідомлялося, за даними РНБО, від початку антитерористичної операції в Україні загинули 200 військових, 619 отримали поранення.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...