Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Майдан проводить чергове Віче, розходитись не планує

Неділя, 6 липня 2014, 13:19

На Майдані розпочалося Шосте Громадське Віче.

Як повідомляє прес-центр Майдану, на початку заходу зі сцени прозвучала молитва.

Також учасники Віча спростували інформацію, що Майдан розходиться.

Як зазначив у своєму виступі владика Стефан,  необхідно продовжити боротьбу з кремлівською пропагандою,  а барикади не можна розбирати екскаваторами, поки не зібрано усі речові докази. 

У свою чергу сотник четвертої сотні самооборони Майдану Микола Бондар заявив: "Майдан нікуди не збирається йти. На Майдан повертаються патріоти".

"Майдан не вигідний цій владі, як і владі попередній. Проти Майдану постійно вчиняються провокації, вишукується найгірше. Майдан кожний тиждень допомагає в проведенні акцій, почав допомагати киянам у вирішенні проблем громади", - зазначив він. 

Фото Maidan Press Center
 
 

Пізніше на Майдані відбувся похорон та панахида за активістом Юрієм Сидорчуком, який був поранений 18 лютого і весь цей час перебував у комі. Допомогти йому намагалися чеські лікарі, однак активіст помер, не приходячи до тями.

Як відомо, раніше повідомлялося, що протестувальники залишають Майдан Незалежності: "третя"  сотня Самооборони почала розбирати намети і пакувати речі. Однак їхати з Києва мітингарі не мають наміру:  вони переселяються на територію архітектурного комплексу Київська фортеця.

Туди планували переїхати 2 сотні активістів Самооборони та 30 наметів, які нині стоять на Майдані. Один намет Самооборони на Майдані залишатиметься.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування