Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко сказав, що буватиме в мережі рідше, але почує всіх

Вівторок, 8 липня 2014, 11:25

Сторінки президента Петра Порошенка в соцмережах йому допомагатиме вести команда, а всі особисті пости президента будуть починатися з його ініціалів – ПП.

Про це Порошенко повідомив у відеозверненні, пояснивши, що його графік на посту президента не завжди дозволяє публікувати все оперативно, тоді як приводів для інформування стає дедалі більше.

"Протягом останніх років спілкування з вами в соціальних мережах виросло з простої розмови у колі близьких друзів до прямого каналу взаємодії зі всією країною. Дякую вам за активність, підтримку і критику. Це дозволяє звірятись з настроями суспільства без посередництва", - сказав Порошенко.

"Всі найважливіші заяви і події мого життя постійно публікувались на сторінках в Фейсбуці, в Твіттері і на відео-каналах. Але з початком моєї роботи на посту президента України подій і приводів для повідомлень стає все більше, а мій графік не завжди передбачає наявність інтернету і часу, щоб оперативно вас інформувати", - заявив він.

"Тому я ініціював процес об'єднання і переведення моїх приватних екаунтів у сторінки, які підтримуватиме моя команда. Цей процес буде завершено протягом найближчих тижнів", - повідомив Порошенко.

За його словами, команда президента "допоможе зберегти всіх друзів і фоловерів на зв'язку", бо він цінує і хоче зберегти взаємодію і "обмін думками" з громадянами.

"Всі мої особисті пости починатимуться з двох літер "Пе" – "ПП" – Петро Порошенко. Ми розширимо кількість тем, які будуть отримувати висвітлення. Тут будуть не тільки офіційні новини, але і фотоальбоми, живі оперативні коментарі, інфографічні матеріали, цифри і тенденції", - заявив Порошенко.

"Я також обов'язково особисто постараюсь читати коментарі – тому кожен раціональний аргумент буде почутий", - заявив президент.

Він також подякував учасникам Волонтерської програми, яка стартувала під час виборчої кампанії.

"Зараз ми готуємо новий порядок денний для громадських активістів і суспільного авангарду. Моя команда готує ряд технічних інновацій, які дозволять нам взаємодіяти на постійній основі і дадуть людям інструменти безпосередньго впливу на владу", - запевнив Порошенко.

"Друзі, все тільки починається! Ще раз дякую вам! Разом – сила!", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...