Луганськ обстрілюють, немає світла і зв'язку

Субота, 2 серпня 2014, 12:13

У Луганську тривають артилерійські обстріли, у місті відсутнє світло, водопостачання, не працює мобільний зв'язок.

За даними прес-служби Луганської міськради, увечері 1 серпня Луганськ знову був повністю відключений від енергопостачання, на території облцентру зберігалася критична обстановка.

Під артилерійський обстріл потрапила частина території міста, зафіксовані руйнування 7 об'єктів. Також за минулу добу було виявлено ряд загорянь.

"Через постійні обстріли Луганська з вечора 1 серпня і станом на ранок 2 серпня в місті відсутнє енергопостачання. Від водопостачання відключено понад 8000 абонентів: через відсутність подачі електроенергії були зупинені усі насосні станції. Крім того  без газопостачання залишилися більше 4 тисяч абонентів", - відзначили в міськраді.

Комунальні та аварійні служби працюють у посиленому режимі, їх діяльність серйозно ускладнюють збройні зіткнення і обстріл міста, йдеться у повідомленні.

Інформація про загиблих і постраждалих внаслідок збройних сутичок не надходила. За минулу добу всього було здійснено 52 виїзду "швидкої допомоги" за загальними захворюваннями.

Піротехнічна група ДержНС продовжує роботу зі знешкодження боєприпасів.

Увечері 1 серпня у  міськраді повідомляли про те, що абонентам окремих районів Луганська відновили подачу енергопостачання, яка була порушена в результаті обстрілів міста лінії, яка живить Луганськ з боку Краснодону.

"Велика частина території обласного центру раніше залишається знеструмленою - відсутнє світло, вода, є перебої з мобільним зв'язком та інтернетом", - наголошувалося у повідомленні.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування