Обстріли Луганська: 3 загиблих, 8 поранено, обстановка критична

Неділя, 3 серпня 2014, 10:54

У Луганську за минулу добу в результаті збройних зіткнень і обстрілів міста загинули 3 мирних жителя, вогнепальні травми і поранення отримали 8 луганчан.

За даними міського антикризового центру 15-77, 2 серпня на території обласного центру зберігалася критична обстановка.

"У місті зберігається серйозна проблема з електроенергією, з перебоями працює мобільний та міський зв'язок, тому опубліковані відомості не відображають повну картину події в Луганську за добу", - наголошується у повідомленні.

В результаті безперервних обстрілів міста мали місце пошкодження в системах життєзабезпечення. В умовах ведення бойових дій вдалося частково відновити подачу електроенергії завдяки посиленій і злагодженій роботі фахівців комунальних служб.

У Луганську залишаються відключеними від енергопостачання понад 49 тисяч абонентів. 

Під артилерійський обстріл потрапив ряд територій міста. Зафіксовані руйнування 8 об'єктів, зафіксовано 11 вогнищ загорянь.

Як відомо, напередодні у прес-центрі управління оперативного командування "Північ" заявили, що обстановка в Луганській області набуває загострення, терористи наносять вогневі удари по місцям проживання місцевого населення. Зокрема, з БМ-21 "Град" бойовиками було обстріляно житлові будинки в населеному пункті Cтукалова Балка.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування