Президент позбавив пільг генералів у відставці

Понеділок, 4 серпня 2014, 19:22

Президент підписав указ "Про визнання такими, що втратили чинність, деяких указів Президента України", яким скасовано низку пільг генералам армії, генералам внутрішньої служби та державним радникам юстиції, звільненим за вислугою строку служби.

Про це повідомила прес-служба глави держави.

Згідно з указом, втрачають чинність укази глави держави, якими визначалося, що генерал армії, генерал внутрішньої служби, державний радник юстиції в разі звільнення за вислугою строку служби може бути призначений за його згодою на посаду радника Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ або іншого військового формування, а державний радник юстиції – на посаду радника Генпрокуратури.

Зокрема, вказаним особам надавалося грошове, автотранспортне, медичне та інші види обслуговування за останньою посадою, а також право мати помічника.

Також їм забезпечувалося щорічне безоплатне санаторно-курортне лікування з відшкодуванням вартості проїзду в межах України, оплачувалося 50% вартості користування житлом, комунальними послугами та телефоном.

Крім того, у разі працевлаштування таких осіб після звільнення за вислугою строку служби на інше місце роботи незалежно від форм власності на них поширювалися безкоштовне медичне обслуговування, санаторно-курортне лікування та сплата 50% комунальних послуг за рахунок держави.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування