Харківська міськрада видала звання сенатору Ради Федерації РФ

Середа, 6 серпня 2014, 11:50

Харківська міськрада надала звання почесного Харків'янина члену Ради Федерації Росії Олександру Шишкіну.

Таке рішення було прийнято на засіданні в середу.

У повідомленні прес-служби не зазначається, що він російський сенатор, однак вказується, що він є меценатом і ініціатором будівництва храмів.

Шишкін - сенатор від Хабаровського краю.

 Як відомо, 1 березня Рада Федерації Держдуми проголосувала за використання Збройних Сил Російської Федерації на території України.

У свою чергу міністр внутрішніх справ Арсен Аваков обурився таким рішення міськради і вимагає її розпуску.

"Щойно Кернес виніс на сесію Міськради Харкова й протягнув за допомогою членів Партії регіонів і інших прихвоснів присвоєння звання Почесний громадянин Харкова члену Ради Федерації Росії Шишкіну Олександру, члену путінської Єдиної Росії. Сенатору Росії, ЩО ГОЛОСУВАВ ЗА СХВАЛЕННЯ ОКУПАЦІЇ КРИМУ!!!" – написав він.

"Зрадництво й підлість. Ця Міськрада не має права на подальшу роботу. Нуль морального права!" – обурився Аваков.

"І Гепа і його соратники зовсім вижили з розуму!? Уседозволеність і безкарність!? Як харків'янин вимагаю від депутатів ВР прийняти відповідне правове рішення!" – додав він.

"Міськрада Харкова - представники харків'ян або тварюки, що плазують перед тими, хто вбиває українців і захоплює наші землі?! Тільки ті 14 депутатів зі 100, що проголосували проти для мене люди гідності. Інші плазуючі? Терпіти й мириться з подібним неможливо!" – обурився Аваков.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування