Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Залишенці Майдану погрожують зірвати парад на День незалежності

Середа, 6 серпня 2014, 13:39

Люди, які все ще проживають на Майдані, мають намір не допустити проведення параду до Дня незалежності України 24 серпня на Хрещатику.

Про це на прес-конференції заявив Андрій Хома, який називає себе головою координаційної ради Майдану, повідомляють "Українські новини".

"Про проведення параду і мови бути не може! Нехай влада проводить парад в Севастополі, в Донецьку, Луганську", – сказав Хома.

В свою чергу Олег Книш, який називає себе начальником служби безпеки Майдану, заявив, що поки перемога України над російським агресором не настала, проводити парад військ недоречно.

Крім того, Книш вважає, що парад не Майдані мають моральне право проводити тільки бійці добровольчих батальйонів, що прийшли з Майдану, зокрема, батальйону "Айдар".

У зв'язку з цим майданівці не мають наміру звільняти проїжджу частину на Хрещатику для проведення параду.

За словами Хоми, в даний момент в наметовому містечку на Майдані проживають близько 800 чоловік.

Відзначимо, група "Координаційна рада Майдану" у Фейсбуці була створена лише 22 березня – тобто через місяць після кривавих подій в центрі Києва. Вона не є популярною і на даний момент має лише 378 читачів в цій соцмережі.

Як відомо, 21 липня президент Петро Порошенко доручив Кабінету міністрів забезпечити організацію та проведення параду військ на честь 23-річчя незалежності України в Києві та Одесі 24 серпня.

Міноборони засекретило подробиці підготовки до організації параду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування