Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві прибирають барикади з Хрещатика

Четвер, 7 серпня 2014, 09:54

У Києві в четвер вранці на Хрещатику почали прибирати барикади.

На місце прибули бульдозери, вантажні машини та кран.

Працівники комунальних підприємств безперешкодно прибирають вулицю.

Краном було прибрано і водомет, який ще в лютому відібрали у силовиків майданівці.

Як повідомили "Українській правді" працівники адміністрації, прибирають лише проїжджу частину.

 
 
Всі фото "Української правди"

Представники столичних комунальних служб попросили мешканіців Майдану самих розібрати намети, встановлені на проїжджій частині в центрі Києва.

Один із керівників комунальників підійшов до псевдомайданівців, які зібралися біля правоохоронців, та озвучив відповідне прохання, передає УНІАН .

Однак представники так званої самооборони Майдану заявляють, що цього робити не будуть і що комунальники мають разом із правоохоронцями "забиратися геть".

Проте комунальні служби активно розбирають барикади і намети на Майдані Незалежності з боку готелю "Козацький". Правоохоронці проводять опис вилученого з уже розібраних наметів, зокрема близько 20 ящиків із пляшками, підготовленими під "коктейлі Молотова".

Поблизу перебуває велика кількість правоохоронців. Працівники ДАІ перекрили проїзд приватним автомобілям на територію від Європейської площі до Майдану Незалежності, де зазвичай останнім часом паркувались автівки.

Наразі на території від Європейської площі до Майдану Незалежності працюють близько 300 комунальників. На їхніх жилетах є написи "КП "Господар", КП ШЕУ Дніпровського району, також "Київавтодору".

Комунальники розбирають барикади на Інститутській Крім того, під Будинком профспілок вишикувались близько 30 правоохоронців у бронежилетах, касках, з кийками, окремі з них мають зброю. Крім того, неподалік стоїть автозак.

Тим часом зі сцени Майдану представник самооборони закликає тих, хто мешкає на Майдані, не піддаватись на провокацію. Біля сцени Майдану стоять представники самооборони з палицями, вони закликають правоохоронців зняти маски і не вчиняти ніяких дій проти тих, хто зараз проживає в наметах.

 
 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування