Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під обстрілами в Донецьку загинуло троє мирних жителів

Четвер, 7 серпня 2014, 10:12

Ніч з 6 на 7 серпня в Донецьку пройшла напружено, там досі тривають обстріли. Загинули троє мирних жителів, ще п'ятеро отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Про це йдеться в повідомленні міської ради.

Наразі триває артобстріл в районі СБУ. У зв'язку з цим влада просить жителів міста залишити вулиці і сховатися в безпечних місцях.

"Просимо бути максимально обережними, не підходити до місця події, коригувати маршрути пересування на автотранспорті", - йдеться у повідомленні мерії.

Вночі ж урезультаті попадання снарядів у Будьонівському районі по вул. Більшовиків зруйновані будинки №47 і 53, 5 житлових приватних житлових будинків по вул. Пашкової, будинок №3 і кілька господарських будівель по вул. Гірників, а також один гараж з автомобілем по вул. Крепильщиков 51.

Також в школі №137, що знаходиться в зоні обстрілу, пошкоджено віконне скління. В результаті обстрілу в цьому районі загинули три мирні жителі, п'ять осіб отримали поранення.

Крім того, в результаті обстрілу Петровського району постраждало селище Мандрикіне. Снарядами знищені житлові будинки №41 по вул. Кириленко і №82 по вул. Знам'янської. За останньою адресою також пошкоджений і газопровід. постраждалих немає

Станом на 9.30 7 серпня в Донецьку обстановка залишається напруженою. Жителі багатьох районів повідомляють про те, що періодично чути звуки роботи важкої артилерії, вибухи і автоматні черги.

Системи життєзабезпечення міста та громадський транспорт працює в штатному режимі.

Ситуація із забезпеченням продовольством задовільна. У торговельній мережі міста продажі є всі групи товарів, у тому числі соціально значимі та товари першої необхідності.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування