У сутичках на Майдані постраждали 50 силовиків та 4 комунальники

Четвер, 7 серпня 2014, 19:03

Столична міліція затримала до десяти осіб у зв'язку з подіями на майдані Незалежності в четвер, відкрито кримінальне провадження за ст. "хуліганство".

Про це повідомив начальник міліції Києва Олександр Терещук на брифінгу в четвер.

За його словами, тілесних ушкоджень дістали 50 осіб у результаті ситуації, що склалася після того, як комунальні служби намагалися навести лад у центрі міста.

"50 поранених - це тільки правоохоронці", - заявив Терещук, уточнивши при цьому, що вогнепальних поранень правоохоронці не дістали. Поранені - бійці батальйонів "Київ-1" і "Київ-2", троє з них дістали важких поранень.

"Сьогодні міліція відкрила кримінальне провадження за ст. "хуліганство" - ч. 4 ст. 296. Орієнтовно 8-10 осіб затримано", - зазначив він.

Окрім того, корпорація "Київавтодор" заявляє про побиття чотирьох співробітників підприємства мешканцями Майдану при спробі розбору барикад на вулиці Хрещатик.

"На Майдані силовики залишили комунальників один на один з бандитами. Водіїв викинули з автомобілів, побили, а техніку перегнали на Майдан. 4 працівників травмовано: одна людина в травмпункті із пробитою головою, одна - з переломом руки, ще дві жінки пішли додому. Удари наносили бітами, відірвали двері в машинах", - розповів керівник підприємства Володимир Жуков, цитує його прес-служба мера Києва.

З його слів, постраждали 4 одиниці техніки, ще 5 машин і 2 навантажувачі вкрадено.

Інтерфакс-Україна, Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування