У Кличка хочуть віддати фірмі "Сім'ї" шматок Оболоні

Вівторок, 2 вересня 2014, 16:44

Фірма, наближена до екс-президента Віктора Януковича, може отримати від київської влади земельну ділянку на Оболоні.

Про це йдеться в проекті нормативно-правового акту, що розміщений на сайті мерії і підписаний мером міста Віталієм Кличком, пише "Свідомо".

Згідно з документом, уже затверджено проект землеустрою щодо відведення ТОВ "Київбуджитло" землі на проспекті Героїв Сталінграда, 8-а (літера Б), для реконструкції будівлі поливочної станції під фізкультурно-оздоровчий комплекс - "з подальшими його експлуатацією та обслуговуванням".

 
 

Цим же рішенням пропонується віддати цю землю - в загальному 0,32 гектара - фірмі в оренду на 25 років.

Коли це питання буде винесене на голосування Київради і чи буде взагалі - поки невідомо.

В якості пояснень, в рішенні надається теза "у зв'язку з переходом права власності на майно" і посилання на договір купівлі-продажу майна від 01.03.2012 року.

Це може означати, що компанія викупила нерухомість (поливочну станцію) у березні 2012-го, а київська влада має тепер передати їй землю, що знаходиться під нерухомістю.

За даними "Інформаційно-ресурсного центру" є тільки одна фірма з відповідною назвою - ТОВ "Київбуджитло".

Вона зареєстрована у Броварах, на вулиці Кірова, 90, офіс 16.

Саме за цією адресою зареєстровано ціла низка компаній, котрі будували і обслуговували резиденцію екс-президента Віктора Януковича у Межигір'ї.

Засновником же ТОВ "Київбуджитло" є ТОВ "Дом Лесника", яка володіла мисливським угіддям Януковича у Сухолуччі і постачала в Межигір'я коштовне меблеве і інтер'єрне оздоблення.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування