Аксьонов погрожує секс-меншинам Криму міліцією

Вівторок, 2 вересня 2014, 18:54

"Прем'єр-міністр" окупованого Росією Криму Сергій Аксьонов заявляє, що на півострові "ніколи не дозволять представникам сексуальних меншин проводити публічні заходи".

Про це він сказав у вівторок, 2 вересня, на засіданні кримського "​​уряду", де обговорювалася демографічна ситуація в регіоні, передають Крим.Реалії.

"Православні та мусульманські цінності, спрямовані на створення нормальної сім'ї, повинні нами культивуватися і заохочуватися, а то це перейде як на Заході вже - мужики шлюби укладають.

Ви чого? Зовсім з глузду з'їхали. Куди це годиться! Принаймні, в Криму, і, я впевнений, в Росії такі процеси будуть не прийнятні і не допустимі. Ніколи влада їх підтримувати не буде ", - сказав Аксьонов.

Трохи пізніше, після репліки із залу, він додав: "Хто хоче підтримати мужиків, на вулиці за межами Ради міністрів, і то, я думаю, що міліція і самооборона дуже швидко зреагують - протягом трьох хвилин, швидко прояснять напрямок і орієнтацію, яку потрібно тримати.

У Криму такі люди (геї - ред.) не вітаються, не потрібні, і заходи вони ніколи публічно проводити не будуть. Я це гарантую".

До анексії кримський "спікер" Володимир Константинов втягнувся в конфлікт через свої висловлювання на адресу сексуальних меншин.

Тоді Константинов заявив, що Європа живе зовсім за іншими правилами і там на порядок денний виносять питання про представників сексуальних меншин у місцевих радах, які для Криму, як висловився "спікер", не є такими актуальними.

Слова Константинова обурили всеукраїнське ЛГБТ-об'єднання "Гей-Форум України", які заявили, що на півострові проживає до 10 тисяч представників сексуальних меншин.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування