Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Держдумі звинувачують Google в "підривній діяльності" проти Росії

Четвер, 4 вересня 2014, 11:34

Депутат Держдуми Євген Федоров заявляє, що Google співпрацює з СБУ і веде підривну діяльність проти Росії.

Федоров вже готує запит в МВС РФ і Генпрокуратуру України з проханням перевірити діяльність інтернет-корпорації Google на порушення російського законодавства, повідомляють Известия.

Федоров заявляє, що найбільша інтернет-корпорація Google підписала договір про співпрацю зі Службою безпеки України. Він вважає, що тепер Google зможе не тільки офіційно надавати відкриту інформацію для українських спецслужб, а й передавати їм персональні дані російських користувачів.

За словами депутата, Google займає відверту антиросійську позиції.

"Наприклад, коли в Києві відбувався державний переворот, то вулична компонента була організована і мобілізована через мережі, насамперед це Google", - заявив Федоров.

На його думку, Google веде агітацію, зокрема стилізувавши в День незалежності України свій логотип в кольори українського прапора.

Також Федоров заявляє, що Google може вести підривну діяльність щодо російської держави.

"Google може створити механізми координації та фінансових потоків для учасників вуличних заворушень. Крім того, вони мають персональні дані користувачів, які теж можуть бути представлені зацікавленій стороні.

Якщо раніше в рамках санкцій персональні дані росіян могли становити інтерес для США, то тепер вами може зайнятися і СБУ України, яка сьогодні є по суті терористичною організацією ", - заявив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування