Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ківалова зареєстрували кандидатом в депутати Ради

П'ятниця, 5 вересня 2014, 23:47

ЦВК зареєструвала Сергія Ківалова кандидатом в депутати Верховної Ради на одномандатному виборчому окрузі №135 (Одеська область) і ще 12 кандидатів на позачергові парламентські вибори.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Центральної виборчої комісії.

Ківалов - голова Вищої ради юстиції, колишній голова Центрвиборчкому, позафракційний депутат Ради, який балотувався на виборах в 2012 році в окрузі №135 від Партії регіонів.

Всі 13 зареєстрованих на засіданні в п'ятницю кандидатів висуваються в порядку самовисування.

Кандидатами також зареєстровані депутати Ради Віталій Журавський (заступник голови групи "Економічний розвиток") в окрузі №66 Житомирської області, який пройшов до парламенту по цьому округу від ПР, та Володимир Струк (група "За мир і стабільність") в окрузі №104 Луганській області.

Також зареєстровані в окрузі №215 Києва Валентина Кузюк - головний держревізор-інспектор 1 рангу Державної податкової інспекції у Деснянському районі головного управління Міністерства доходів і зборів; в окрузі №143 Одеської області Володимир Боделан - начальник головного управління держслужби надзвичайних ситуацій в Одеській області; і в окрузі №127 Миколаївській області - Василь Іванюк - начальник Миколаївської філії держпідприємства "Адміністрація морських портів України".

В окрузі №106 Луганській області зареєстрований Сергій Шахов (президент Інституту демократичних суспільств), №81 Запорізькій області - Дмитро Швець (голова наглядової ради "Крок"), №91 Києва та №204 Чернівецькій області - адвокати Марина Озерова і Олександр Ноцький відповідно.

В окрузі №17 Вінницької області зареєстрований Василь Романюк, №143 Одеської області - Дмитро Шідер, №159 Сумської області - Ігор Паладин (безробітний, член ПР).

Зараз ЦВК зареєструвала 25 кандидатів у депутати Ради на позачергові парламентські вибори.

Як відомо, вибори відбудуться 26 жовтня.

Українські новини

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування