"Влада" Криму зжене на "вибори" казаків та поліцію. Татарам радять голосувати

Субота, 6 вересня 2014, 22:36

У Криму в день "виборів" до "Державної ради" та місцевих органів влади безпеку на всіх дільницях буде забезпечувати поліція і дружинники.

Про це заявив самопроголошений прем'єр-міністр Криму Сергій Аксьонов, пише "Кримінформ" - ЗМІ, близьке до самопроголошеного уряду.

"Кримська самооборона насамперед проголосує, а потім буде здійснювати охорону громадського порядку навколо ділянок для голосування", - заявив Аксьонов.

Разом з тим Аксьонов заявив, що ігнорування татарами виборів - "це штучна самоізоляція кримських татар".

"Ваші представники в органах влади дозволять більш ефективно вирішувати національні проблеми. 14 вересня кримчани мають продемонструвати згуртованість та одностайність, як це ми зробили на Всекримському референдумі", - заявив самопроголошений прем'єр Криму.

За словами Аксьонова, противники виборів в Криму не зможуть зірвати день голосування 14 вересня.

"Ми розуміємо, що у багатьох руки сверблять насолити нам, але ні у кого нічого не вийде. Нехай всі, хто носить в голові якісь злі наміри, заспокояться і, поки у них є час, краще з'їздять на риболовлю", - заявив Аксьонов.

У свою чергу в.о. губернатора Севастополя Сергій Меняйло заявив, що в Севастополі безпеку в день голосування забезпечуватимуть також козаки.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування