Обстріли Маріуполя тривають - "Азов"

Неділя, 7 вересня 2014, 23:25

Ввечері 7 вересня продовжуються обстріли околиць Маріуполя з мінометів.

Про це повідомили у батальйоні "Азов".

"Нещодавно удар завдали по одному з блок-постів з боку населеного пункту Сартана. Даних про постраждалих на разі немає", - йдеться у повідомленні.

Як відомо, 5 вересня у Мінську відбулися переговори за участю другого президента України Леоніда Кучми, посла Росії в Україні Михайла Зурабова, спецпредставника ОБСЄ Хайді Тальявіні, лідерів бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка та Андрія Пургіна, а також голови "ЛНР" Ігоря Плотницького.

За підсумками зустрічі між представниками України, "ДНР" і "ЛНР" за участю ОБСЄ було підписано протокол про припинення з 18:00 п'ятниці вогню на Донбасі.

6 вересня президенти України та РФ провели телефонну розмову, в ході якої дійшли згоди, що "режим припинення вогню" на південному сході України в цілому виконується

Разом з тим в РНБО заявляли, що з 5 по 6 вересня бойовики скоїли 28 обстрілів позицій сил АТО, з них 10 - після оголошення "режиму припинення вогню".

У ніч на 7 вересня в Донецькій області з боку Новоазовська, який контролюється бойовиками ДНР, був обстріляний Маріуполь. В результаті 1 людина загинула, ще троє отримали поранення.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News