Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Москаля кажуть, що Росія перекинула на Луганщину 200 диверсантів

Середа, 1 жовтня 2014, 11:19

З боку Гуково в Ростовській області РФ в Україну зайшли дві сотні осіб у цивільному з військовою виправкою для формування розвідувально-диверсійних груп.

Про це у середу повідомляє прес-служба голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

За інформацією громадян, що проживають на контрольованій "ЛНР" території, з боку КПП "Гуково" з Російської Федерації в Україну зайшли дві сотні осіб у цивільному одязі з ознаками військової виправки.

Частина з них залишилася в селищі Червоноармійське, частина — в с.Свердловськ, які контролюються бойовиками.

Очевидно, російські військові в цивільному формуватимуть окремі групи для здійснення розвідувально-диверсійної діяльності на території України, зазначають в Луганській ОДА.

 

Також у Москаля наголошують, що оперативна обстановка в області має тенденцію до напруження, бойовики продовжують порушувати режим "припинення вогню":

30 вересня о 13.15 було здійснено обстріл стрілецькою зброєю блокпост Нацгвардії в районі Бахмутки. О 16.10 цей же блокпост обстріляли з мінометів. Жертв немає.

З 14.30 по 14.40 було здійснено інтенсивний мінометний обстріл опорного пункту 92-ї бригади Збройних сил України в районі с.Трьохізбенка Слов’яносербського району. Жертв немає.

З 18.00 по 18.30 терористи обстріляли зі стрілецької зброї опорний пункт 92-ї бригади, яка охороняє міст через Сіверський Донець.

З 20 по 20.30 год. відбувся обстріл блокпосту 11-й батальйону територіальної оборони біля смт Чорнухине (єдиний населений пункт, контрольований Україною в Перевальському районі). Жертв немає.

З 23.00 до 23.30 бойовики обстрілювали з мінометів блокпост Нацгвардії на трасі Лисичанськ — Луганськ. Жертв немає.

1 жовтня, з 5 до 6 ранку відбувся інтенсивний мінометний обстріл блокпосту Нацгвардії біля м.Попасна. Жертв немає.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування