Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

9 мирних громадян загинули і 30 поранені під час боїв у Донецьку

Середа, 1 жовтня 2014, 18:57

9 людей загинули і 30 отримали поранення під час бойових дій в Донецьку в середу.

Про такі дані станом на 18.00 повідомляє мерія міста.

За інформацією МНС України в Донецькій області зафіксовані попадання снарядів у Куйбишевському районі у приватні домобудівництва на вул. П'ятницького, 114, та вул. Ковалько, 3. Там повністю знищені покрівля та другі поверхи.

По проспекту Київському біля зупинкового павільйону "вул. Поліграфічна" снаряд потрапив в маршрутне таксі № 17. В результаті 6 людей загинули; постраждали 7 осіб, що знаходилися в автобусі, і 18 осіб, які знаходяться на вулиці.

За вулицею Новоясинуватською приватні будинки №№ 21 і 23 знищені повністю. В результаті обстрілу постраждала загальноосвітня школа № 57. Вибуховою хвилею там вибиті віконні блоки першого та другого поверхів, уламками пошкоджено фасад частини будівлі, а також внутрішня обробка стін в холі. Осколкові поранення отримали п'ять осіб, ще троє загинули - учитель біології і двоє батьків.  

Крім того, знову постраждала будівля Київської районної ради. В цілях безпеки співробітників і відвідувачів цієї установи її діяльність буде здійснюватися в Донецькій міській раді. Співробітники Київської районної ради розпочнуть виконання обов'язків з 6 жовтня.

Підприємства, що подають енергію, у середу відновлювали мережі в Київському районі. Залишаються знеструмленими 141 трансформаторна підстанція.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування