Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Керівник НТКУ про "закриття" програм: телеканал зобов'язаний "рекламувати" кандидатів до ВР

Субота, 4 жовтня 2014, 10:58

Відповідно до закону, з 6 жовтня НТКУ зобов'язана починати розміщення реклами кандидатів у ВР, по годині на кожну з 29 зареєстрованих партій, у проміжок з 19 до 21:00 до 24 жовтня.

Про це у своєму Facebook заявив екерівник НТКУ Зураб Аласанія, говорячи про майбутні зміни в програмах НТКУ і ефірній сітці.

У зв'язку з цим, за його словами, низка програм, які виходять на НТКУ, в т.ч. і "Шустер-Live" "ризикують або зовсім випасти з ефіру, або сильно скоротити час свого ефіру".

Також Аласанія нагадав:  "Шустер-Live" у травні, на виборах президента України, абсолютно спокійно пішла з ефіру рівно з тієї ж причини; потім під час чемпіонату світу з футболу - точно так само".

"Слідство" втрачає ефіри 15 і 22 жовтня. "Про головне" йде у відпустку до кінця жовтня. І все одно це не вивільняє потрібної кількості годин ", - додам керівник НТКУ.

"Будемо тіснити всі програми в праймі. Або тимчасово знімати з ефіру, або зміщувати, або скорочувати за хронометражем. Будь то Шустер-лайв або інші праймові програми. Я розумію, наскільки дорогі компанії "Шустер-студіо" ефіри перед виборами. Але для каналу на цій програмі світ клином не зійшовся. І у мене немає для Шустера інших законів України та фізики", - підкреслив Аласанія і додав: "Дурні політичні ігрища з використанням шантажу в прямому ефірі - це без мене. Недостойно і непорядно".

Як відомо, напередодні в ефірі своєї телепередачі Савік Шустер повідомив, що програму "Шустер LIVE" можуть закрити.

"19 числа до мене приїхав, в п'ятницю, за 1,5 години до прямого ефіру, (гендиректор телекомпанії) Зураб Аласанія. Сказав, що величезний тиск відбувається, що 4 тижні - і все, і прибирають", - додав Шустер.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування