Від обстрілів бойовиками на Луганщині загорілася ТЕС

Субота, 4 жовтня 2014, 12:46

В результаті масованих обстрілів на Луганській ТЕС виникла пожежа.

Про це йдеться у повідомленні  прес-центру управління оперативного командування "Північ".

"Протягом минулої доби бандитські угрупування два рази обстріляли підрозділи оперативного командування "Північ" вдень та три рази вночі", - йдеться у повідомленні. 

Під час нападів бойовики продовжують масово використовувати міномети, а також автоматичні гранатомети АГС-17 та стрілецьку зброю.

Протягом 3 жовтня було забезпечено роботу трьох груп представників ОБСЄ в напрямку Сєвєродонецьк - Станиця Луганська  з метою фіксування порушень вимог режиму припинення вогню з боку бойовиків. 

За даними ОК "Північ", бойовики вдаються до нових методів дискредитації військовослужбовців Збройних Сил України.

"З цією метою за 30-40 хвилин до прибуття представників міжнародної організації до району потенційного збройного зіткнення вони наносять вогневі удари по позиціям сил АТО з великої відстані, з таким розрахунком, що українські війська відкриють вогонь у відповідь під час роботи комісії, а ті в свою чергу зафіксують факт порушення домовленостей українською стороною в очах світової спільноти", - зазначено у повідомленні. 

Окрім того за ніч військовослужбовці підрозділів протиповітряної оборони зафіксували два прольоти безпілотних літальних апарати противника над своїми позиціями.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News