Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Викраденого кримського татарина Асанова знайшли мертвим у Євпаторії

Понеділок, 6 жовтня 2014, 13:49

Викраденого 29 вересня в анексованому Криму кримського татарина Едема Асанова знайшли мертвим у Євпаторії.

Про це повідомляють "Крим.Реаліі".

Тіло хлопця знайшли в покинутому санаторії в Євпаторії. Його доставили в місцевий морг. Похорони відбудуться у вівторок в Саках.

Як повідомив Громадському радіо керівник зовнішніх зв'язків Меджлісу кримськотатарського народу Алі Хамзін, Асанова знайшли повішеним у покинутій будівлі. За його словами, тіло Едема упізнав його батько.

Як відомо, Асанов зник 29 вересня. В цей день його бачили в першій половині дня, на автостанції в Євпаторії.

 

Сестра хлопця стверджує, що Едем спокійна неконфліктна людина, він не був політично активним і будь-яких різких висловлювань у соціальних мережах теж не робив.

До цього повідомлялося про те, що 27 вересня в селі Сари-Су Білогірського району невідомі викрали двох хлопців Ісляма Джеппарова і Джевдета Іслямова, які до цих пір не знайдені

Національний лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв в залі сесійних засідань Парламентської асамблеї Ради Європи розповів європейським парламентаріям, що за час окупації Криму Росією безслідно зникли 18 представників кримськотатарського народу.

За словами Джемілєва, кримськотатарське населення зазнає жорсткого тиску з боку окупаційної влади Криму, багато татар арештовані без всяких правових підстав.

У ПАРЄ зазначили, що кримські татари в окупованому Росією Криму опинилися у важкому становищі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування