Росія замінює підрозділи своїх військ в Україні на нових терористів

Четвер, 9 жовтня 2014, 13:49

Кадрові російські військові відводяться із передової до лінії кордону із РФ, а на їхнє місце прибувають нові терористи "ДНР" та "ЛНР", що пройшли підготовку у таборах Головного розвідуправління Росії у Ростовській області.

Про це під час брифінгу повідомив речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

Він зауважив, що у середу через пункт пропуску Успенка на територію Росії виїхало кілька колон техніки приблизно по 10 одиниць кожна.

Лисенко наголосив, що Росія замінює свої регулярні війська на терористів.

"У нас є інформація про те, що Росія продовжує постачати терористів, яких підготувала у своїх бойових таборах. Вони замінюють штатні підрозділи ЗС РФ. Здається таким чином, що Росія відводить свої регулярні війська", - сказав Лисенко.

Він також заявив, що інтенсивність обстрілів за час такого званого перемир’я зменшилася, однак все ж вони ще відбуваються.

"Але для повного припинення вогню не вистачає волі терористів та угруповань, які атакують наші підрозділі в донецькому аеропорту, Дебальцевому та Щасті", - сказав він.

За підрахунками НАТО, на території України знаходилося більше тисячі російських військових, сотні танків і бронетранспортерів.

10 вересня президент України Петро Порошенко заявив, що Росія вивела 70% своїх військ із території України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...