Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики вирішили висунути на пост "глави ДНР" трьох кандидатів

Четвер, 9 жовтня 2014, 17:36

Для участі у виборах на посаду так званого "​​глави ДНР" зареєструвалися три кандидати: лідер бойовиків Олександр Захарченко, так званий "міністр агропромислової політики ДНР" Олексій Красильников і "депутат Верховної Ради ДНР" Юрій Сивоконенко.

Про це повідомили самі бойовики.

"У четвер, 9 жовтня в Центральну Виборчу Комісію ДНР ще одним кандидатом були подані документи на реєстрацію для участі у виборах за посаду Глави Донецької Народної Республіки", - сказано в повідомленні.

Сам же Красильников, уродженець Донецька, поспішив заявити, що його участь не означає, що він виступає проти Захарченка.

"Однак це не означає, що я проти Олександра Володимировича Захарченка. Буде можливість попрацювати з ним далі - із задоволенням це зроблю", - заявив він.

Юрій Сивоконенко - ветеран спецназу. Раніше він обіймав пост директора донецької дитячо-юнацької спортивної школи "Динамо".

Нагадаємо, нелегітимний "парламент" самопроголошений "ДНР" призначив "парламентські" вибори на 2 листопада.

Як відомо, 16 вересня Верховна Рада проголосувала законопроекти про особливий порядок самоврядування в окремих районах Луганської та Донецької області та про амністію. 

Відповідно до закону про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей місцеві вибори призначені на 7 грудня 2014 року.

Україна та світ вже заявили, що не визнають так звані вибори бойовиків.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування