Бойовики готуються до "виборів": перевдягаються у Нацгвардію, звозять ЗМІ з РФ

Субота, 1 листопада 2014, 11:50

Псевдовибори, які терористи планують провести на території  ЛНР та ДНР 2 листопада -  нелегітимні, а участь у них - небезпечна для життя.

Про це йдеться  у заяві Служби безпеки України.

Служба безпеки України застерігає мешканців Луганської та Донецької областей щодо участі у псевдовиборах 2 листопада.

"За оперативною інформацією СБУ, бойовики і окупанти Донбасу готують провокації на дільницях та в місцях скупчення людей для того, щоб потім покласти відповідальність за це на українську владу", - заявляють в СБУ.

"Наголошуємо, що ані Служба безпеки України, ані інші українські силові структури 2 листопада, як і завжди, не застосовуватимуть жодних силових дій щодо своїх громадян – мирних мешканців Донеччини та Луганщини", - підкреслили у відомстві.

Разом з тим, спостерігається зростання активності бойовиків та російських підрозділів.

"На техніку наносяться написи та маркування Нацгвардії та Збройних Сил України. Бойовики перевдягаються у форму українських військових. Бандформування замовили пошиття та вже отримали більше 5 тисяч одиниць одностроїв бійців Нацгвардії. На Донбас прибувають російські журналісти", - заявляють в СБУ.

"Хочемо попередити - самі вибори нелегітимні, а участь у них небезпечна для життя. Ці псевдовибори не матимуть нічого спільного з вільним волевиявленням громадян.  Сфальшовані результати вже пораховано, а ви для організаторів є лише статистами і масовкою", - додають у відомстві.

Джерело відео - Служба безпеки України

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News