Члени ЄС повернуться до питання про санкції проти РФ цього тижня

Понеділок, 3 листопада 2014, 15:22

Євросоюз перевіряє повідомлення про те, що російські збройні сили увійшли на територію України після виборів у самопроголошених Донецькій і Луганській народних республіках.

Про це заявила в понеділок на брифінгу в Брюсселі офіційний представник Європейської зовнішньополітичної служби Майя Косьянчич, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми бачили ці повідомлення. На цей час наші служби намагаються отримати більш детальну інформацію та перевірити те, що відбувається насправді", - сказала прес-секретар, відповідаючи на запитання.

У відповідь на питання, чи є вибори в "ДНР" і "ЛНР" тим самим розвитком ситуації, яке може спонукати ЄС переглянути санкції Євросоюзу стосовно Росії, Косьянчич зауважила: "Обмежувальні заходи постійно ревізуються, і так залишається досі".

Вона додала, що "держави-​​члени пізніше протягом тижня обговорять це".

Косьянчич відіслала журналістів до заяви глави Європейської дипломатії Федеріка Могеріні від 2 листопада, в якій та підкреслює, що ці вибори "суперечать духу мінського протоколу", а також "перешкоджають пошуку політичного вирішення" української кризи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News