Роботу ОВК №59 на Донеччині блокують невідомі особи – Центрвиборчком

Понеділок, 3 листопада 2014, 22:07

ЦВК занепокоєна блокуванням окружної виборчої комісії №59, що знаходиться у Донецькій області.

Про це йдеться у повідомленні Центральної виборчої комісії.

Згідно з інформацією, ОВК №59 досі не ввела до системи "Вибори" відомості про підсумки голосування у загальнодержавному багатомандатному окрузі 18-ти виборчих дільниць та про підсумки голосування в одномандатному виборчому окрузі 19-ти виборчих дільниць.

Доступ членів ДВК відповідних дільниць до ОВК №59 протягом 3 листопада був унеможливлений діями невідомих озброєних осіб, зазначили у ЦВК.

Водночас станом на 3 листопада Центральна виборча комісія прийняла протоколи про підсумки голосування від ОВК 195 зі 198 одномандатних виборчих округів.

ЦВК продовжує очікувати надходження оригінальних протоколів окружних виборчих комісій ОВО No 22 (м. Луцьк, Волинська область) та ОВО No 137 (м. Котовськ, Одеська область).

Окрім того, на підставі оригінальних протоколів окружних виборчих комісій про підсумки голосування, Комісія встановила результати позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року в ОВО №45 та №146. Згідно із законом народними депутатами України в цих округах обрано Звягільського та Шаповалова відповідно.

Два протоколи про результати виборів підписали всі присутні на засіданні члени Комісії.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News