Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під Маріуполем бойовики б'ють по позиціях сил АТО, тривають бої

Вівторок, 4 листопада 2014, 12:05

Бойовики ДНР обстріляли позиції сил АТО під Маріуполем.

Про це "Українській правді" повідомив речник Сектору "М" Павло Горбунов.

"Зранку у вівторок тричі обстріляли позиції сил АТО бойовики ДНР. О 7:30 район Павлополя, о 9-й годині район Тавричного і о 10:00 знову район Павлополя, однак обстріл більш потужний", - сказав Горбунов.

"При цьому о 7-30 стріляли з танків з Павлополя, танки бойовиків стояли між жилими кварталами міста. вони знали, що ми відповідати не мали права і не будемо", - сказав він.

"Про наступ не йдеться. так, є незначне переміщення техніки і живої сили, але підійти непоміченими до наших позицій і розгорнути бойові порядки вони не зможуть. Маріуполь під захистом", - сказав Горбунов.

Після цих обстрілів, після дев'ятої години наші артилеристи відпрацьовують навчальні і бойові задачі. Навчальні – це на полігонах неподалік Маріуполя, а бойові у місцях зосередження бойовиків", - сказав він.

Водночас Горбунов відмовився поки повідомляти, де саме триває робота по бойових задачах, "бо це ж життя наших бійців".

Водночас речник РНБО Андрій Лисенко на брифінгу повідомив, що, "прямо зараз відбуваються обстріли таких населених пунктів як Талаківка, Сартана та Павлопіль".

"Зокрема Талаківку обстріляли 5 разів із систем "Град" та стрілецької зброї", - сказав Лисенко.

Водночас, за словами керівника прес-центру АТО Владислава Селезньова, є інформація, що бойовики заводять велику кількість важкої техніки: Гради, пушки.

В понеділок, вони демонстративно рухались в напрямку лінії розмежування сторін, а потім розвернулися.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування