Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Командир бойовиків Мозговий: Із зіпсованими жінками нічого не зробиш

Середа, 5 листопада 2014, 15:53

Командир Батальйону "Прізрак" Олексій Мозговий заявляє, що його заявою про арешти жінок у кафе хотів привернути увагу людей до рівня моральності.

Про це він заявив в ефірі радіо "Говорит Москва", коментуючи відео "народного суду", на якому він заявив, що жінок, яких будуть бачити в "шинках", будуть заарештовувати.

"Це була невелика пропозиція тому населенню, яке обвинуватило постраждалу в неправильній поведінці. Я спробував звернути увагу населення на своє бачення аморального стану моральності сьогоднішнього дня. У нас хіба не так? Практично все жіноче населення п'є й гуляє", - сказав Мозговий.
   
"Ніхто не говорить про заборону. Питання лише в тому, щоб глянути на самі себе", - додав він.
 
Відповідаючи на запитання, що під час суду, він обіцяв патрулюючи клуби, заарештовувати жінок, які там перебувають, він сказав:
 
"Ніхто нікого заарештовувати не збирається. І мені не зрозуміла ситуація: проводився суд над ґвалтівниками цих же жінок, але лемент і шум підняли через те, що жінці не дозволять випити додаткову чарку горілки", - сказав він.

"От так у нас виходить. Якщо з контексту вирвали саме цей сюжет, то виходить так.  Усіх стурбувало те, що як же так, нашим жінкам не дозволять бути п'яними", - додав Мозговий.
  
"Це були не пропозиції й не накази. Це була лише спроба підштовхнути думку людини до  того, що пора б задуматися про моральність", - додав він.

 Відповідаючи на репліку  про те, що є ж чоловічий алкоголізм, він сказав:

"Давайте не будемо лукавити. Дещо наше жіноче населення відійшло від своїх обов'язків".

На запитання, що якщо є пристрасть до алкоголю, то жінка знайде спосіб і місце, де вона вип'є, він сказав:

"Із зіпсованими жінками, які в нас зараз нічого не зробиш. Необхідно думати про майбутні покоління".
 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування