Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики стягують важку техніку й силу в декількох місцях

П'ятниця, 7 листопада 2014, 09:28

Бойовики стягують важке озброєння на передову в Донецьку, під Первомайськом, концентрують сили в напрямку Веселої Гори, Трьохізбьонки, напроти Попасної та Горського.

Про це повідомляє група "Інформаційний спротив", пише Дмитро Тимчук вранці 7 листопада у Facebook.

"У н.п. Донецьк, Сніжне й Макіївка серед бойовиків посилено поширюються чутки про швидкий настум російсько-терористичних військ", - відзначає він.

"У Петровському районі Донецька бойовики підтягують на передній край важке озброєння. Для перевезення живої сили й боєприпасів використовується, у тому числі, громадський автотранспорт, відібраний у населення й місцевих підприємств", - пише Тимчук.

"Водночас відзначається перекидання бойовиками бронетехніки до рубежу в районі н.п. Первомайськ і концентрація озброєнь у напрямку н.п. Весела Гора і Трьохізбьонка, а також навпроти н.п. Попасна й Горське", - додає він.

Крім того, у район Станиці Луганської підтягнуто "зведену артилерійську групу" (до змішаного дивізіону).

"У південних районах "ЛНР" триває насильницька "мобілізація". У зв'язку з чим відзначається активний масовий виїзд громадян чоловічої статі, які хочуть уникнути "мобілізації", на підконтрольні Україні території", - додає Тимчук.

У цілому, за даними ІС, "сформовані ударні тактичні групи російсько-терористичних військ зосереджено в районах оперативного призначення, вони готові до активних дій".

"Посилено формуються резерви й другі ешелони, створюються запаси матеріально-технічних засобів", - пише Тимчук.

"Завершено основні заходи щодо розвідки цілей (позиції, блокпости, базові табори українських військ) для артилерії російсько-терористичних військ, ведеться дорозвідка й уточнення даних для стрільби", - додає він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування