За добу в зоні АТО загинули 5 військових, 16 отримали поранення

П'ятниця, 7 листопада 2014, 11:46

За добу в зоні проведення антитерористичної операції загинули 5 українських військових та 16 отримали поранення.

Про це у п'ятницю на традиційному брифінгу розповів речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

"За минулу добу ми втратили 5 українських воїнів, ще 16 отримали поранення", - сказав Лисенко.

За даними РНБО, на Первомайському напрямку позиції неподалік н.п. Фрунзе та Гірське терористи обстріляли з "Градів".

З мінометів бойовики обстріляли позиції під селищем Кримське та понтонну переправу біля н.п. Нижнє. На переправі загинув один український військовий, одного було поранено. Українські десантники провели зачистку навколишньої місцевості від коригувальників вогню та диверсантів.

Точним артилерійським вогнем у відповідь мінометні розрахунки ворога було знищено. Диверсійна група противника була розбита та відступила. Внаслідок підриву фугасу поранення отримали ще 7 наших бійців, ніхто не загинув.

Посилилась активність бойовиків на Донецькому напрямку. Позиції українських військових на території аеропорту терористи двічі обстрілювали з артилерії, мінометів, гранатометів та стрілецької зброї.

Поблизу села Орлівка Ясинуватського району військовослужбовці ЗСУ з успішно відбили атаку терористів. Терористи зазнали втрат. Бойовики також обстріляли наші позиції з реактивних установок "Град" та артилерії біля с.Тоненьке. Терористи з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї обстріляли українські позиції біля н.п. Піски, Мар’їнка, Славне, Авдіївка.

На Дебальцевському напрямку бойовики з мінометів та гранатометів обстріляли позиції сил АТО неподалік н.п. Нікішине, Орлово-Іванівка, Чорнухине та Міус.

На Луганському напрямку з мінометів та стрілецької зброї терористи обстріляли позиції наших сил в районі н.п. Станиця Луганська, Старий Айдар, Сокільники.

На Маріупольському напрямку бойовики обстріляли позиції сил АТО біля н.п.Ломакіне, Гранітне та Новоласпа.

На кордоні за межами АТО бойових зіткнень з російськими військами та терористами не зафіксовано.

Водночас російські безпілотники продовжують здійснювати повітряну розвідку. Учора прикордонний наряд зафіксував  проліт 1 безпілотника, який перетнув адміністративний кордон з території тимчасово окупованої АР Крим.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування