Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Народний фронт" претендує на 4 портфелі, 7 комітетів і ще одне крісло

Вівторок, 2 грудня 2014, 10:44

Фракція "Народний фронт" у Верховній Раді претендує на сім комітетів та посаду першого віце-спікера парламенту.

Про це заявив депутат Сергій Пашинський, передає прес-служба НФ.

"Мова йде про комітет з питань нацбезпеки і оборони, комітет з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, комітет з питань економічної політики, комітет з питань науки і освіти, комітет з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, комітет з питань соціальної політики та праці, а також комітет з питань свободи слова та інформації", - сказав Пашинський.

У той же час, коментуючи урядові призначення, Пашинський заявив, що наразі тривають консультації та остаточне узгодження кандидатур на посади міністрів.

"Саме у цей час, координатор коаліції Юрій Луценко вносить прем’єру всі пропозиції на посади міністрів, на деякі є навіть кілька кандидатур. Потім це питання обговорюватиметься і буде винесено спікером ВР на голосування", - резюмував депутат.

У коментарі журналістам в кулуарах парламенту у вівторок Пашинський уточнив: "Наша фракція подала кандидатури міністра внутрішніх справ, віце-прем'єра культури, міністра юстиції та міністра Кабінету міністрів".

Разом з тим він не став уточнювати, на які міністерські посади є відразу кілька претендентів, оскільки "ситуація змінюється в динаміці", передає Інтерфакс-Україна.

"Приміром, я сьогодні вранці дізнався, що нібито партія Ляшко подала кандидатури на всі посади ... Це називається "консультації і переговори", - пояснив Пашинський.

В комментарии журналистам в кулуарах парламента во вторник С.Пашинский уточнил: "Наша фракция подала кандидатуры министра внутренних дел, вице-премьера-министра культуры, министра юстиции и министра Кабинета министров".

Вместе с тем он не стал уточнять, на какие министерские должности есть сразу несколько претендентов, поскольку "ситуация меняется в динамике".

"К примеру, я сегодня утром узнал, что якобы партия Ляшко подала кандидатуры на все должности… Это называется "консультации и переговоры", - пояснил Пашинский.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування