Терористи стріляли 87 разів та облаштували собі навчальний центр

Неділя, 7 грудня 2014, 09:17

За минулу добу бойовики, використовуючи стрілецьку зброю, "Гради", міномети та артилерію, 87 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО та мирних мешканцях.

Як повідомили у прес-центрі АТО, найгарячішими залишаються Луганський, Донецький та Дебальцевський напрямки.

Епіцентром військового напруження за минулу добу став Дебальцевський плацдарм. Бандити безрезультатно намагались розхитати бойові порядки наших військ в районах населених пунктів: Нікішино, Рідкодуб , Ольховатка, Вуглегірськ, Малоорловка, Калинівка, Чернухіно, Міус, Шуми, шахта "Полтавська", шахта Булавіна. 

В результаті хаотичного відкриття вогню зі сторони терористів є жертви серед мирного населення.

"Бандити скерували вогонь своїх батарей по населених пунктах Луганщини: Макарове, Муратово, Щастя, Фрунзе, Донецький, Кримське, Сокольники, Нижне, Трьохізбенка, Станиця Луганська, Петровка. Терористи підло мстяться жителям Донбасу за відсутність підтримки. Ворожі снаряди та ракети потрапляли в околиці населених пунктів Максимівка, Трудівське, Новомихайлівка, Петровське, Авдіївка, Богданівка, Пески, Красногоровка, Опитне , Орловка, Марїнка", - зазначили у штабі. 

В населеному пункті Старобєшево терористи влаштували справжній навчальний центр з підготовки рекрутів.

"Бандити готують танкові екіпажі та операторів навідників "Смерчів" та "Градів". Терористи силоміць змушують мешканців Донбасу вступади до своїх лав, навчатися вбивати братів-українців. Відтепер місто повністю закрите. Місцеві мешканці обмежені бандитами у вїзді та виїзді з міста", - зазначили у прес-центрі АТО.

Артилеристи сил АТО за добу 72 рази обстрілювали терористиів у відповідь. Серед бойовиків та російських найманців є втрати. 

Зокрема, на Маріупольському напрямку знищено мінометний розрахунок разом із технікою, вантажівка з боєприпасами та екіпажем. 

Джерело відео - Військове телебачення України

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News