Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Будівлю старого терміналу Донецького аеропорту практично зруйновано - Тимчук

Понеділок, 8 грудня 2014, 08:08

У районі Донецького аеропорту на вихідних тривали запеклі бої.

Про це у своєму Facebook повідомляє організатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Будівлю старого терміналу практично зруйновано. До неділі 7 грудня вона перебувала на нейтральній смузі, прострілюючись обома сторонами, зазначає Тимчук.

У неділю ввечері противник в черговий раз завдав потужного артилерійського удару по позиціях "кіборгів". Артилерія українських військ завдала удару у відповідь по вихідних позиціях противника біля Путилівки і в Куйбишевському районі Донецька.

Також наголошується, що в районі н.п.Волноваха протягом вихідних тривали контрбатарейні дуелі. Зрештою українська артилерія нанесенням вогневих ударів змусила противника залишити передові вогневі позиції і відтягнути свої артилерійські підрозділи за Єленівку і Докучаєвськ.

У районі н.п.Трьохізбенка, Щастя та Станиця Луганська противник продовжує нанесення масованих вогневих ударів по позиціях українських військ. Міст у районі н.п. Щастя продовжують утримувати українські війська. Противник в основному застосовує ствольну артилерію (відзначається як мінімум робота 3-х батарей, одна з них - САУ), а також РСЗВ і міномети.

Противник продовжує посилено обстрілювати н.п.Дебальцеве. Протягом останніх двох діб зафіксованоі потужні обстріли із ствольної і реактивної артилерії з боку Вуглегірська, Макіївки і з Чорнухинського напрямку. Також наносяться удари з мінометів і гаубиць по н.п.Нікішине.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування